Over ons

Pilot On Demand is een toegewijd team van professionals gespecialiseerd in drone technologie. Onze passie is het toegankelijker maken van deze geavanceerde technologieën en het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij de unieke behoeften van onze klanten.


We zijn trots op onze expertise in het inwinnen, interpreteren, analyseren en rapporteren van geografische data, en we zetten ons in om onze klanten te helpen geïnformeerde beslissingen te nemen en hun doelen te bereiken.


We staan klaar om je te ondersteunen en samen te werken aan het creëren van innovatieve drone oplossingen die echt een verschil maken.

Pilot On Demand

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp

Onze bescheiden oorsprong

Net als alle grootse ondernemingen, zijn ook wij klein van start gegaan. Na een carrière van 15 jaar in de retailsector, was het moment aangebroken om een andere richting in te slaan. Mijn fascinatie voor technologie en innovatie, die ik als kind al had, had ik nooit volledig kunnen benutten. Totdat de eerste drone op de markt kwam!

Ik besloot van mijn hobby mijn beroep te maken en richtte het bedrijf 'Pilot On Demand' op. Als voorloper in de drone-industrie was het geen gemakkelijke start, en ik moest het vak op de harde manier leren, door vallen en opstaan.

Inmiddels ben ik er trots op te kunnen zeggen dat ons bedrijf een toonaangevende speler is geworden op de Nederlandse dronemarkt. En we stoppen niet daar. We blijven ons dagelijks inzetten om ons verder te ontwikkelen en te innoveren.

Frank Staats